Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Targu Frumos - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
2

€ 58.000

  • 177 m2
  • Open Space
  • 2011

Spatiu comercial, open space e de vanzare la etajul parter situata in zona Targu Frumos din targu frumos. Spatiul, cu o suprafata utila de...

€ 58.000

Actualizat acum 10 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Targu Frumos? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Targu Frumos. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Targu Frumos vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Targu Frumos in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Targu Frumos!

Sunt suficiente ofertele din Targu Frumos?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Iasi (10 oferte) si din Popricani (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Targu Frumos consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.