Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Tancabesti - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
7

€ 130.000

  • 603 m2
  • Compartimentat
  • 2000 mp
  • 2001

Imobilul este amplasat in Com.Tancabesti ( sos Bucuresti-Ploiesti nr.371), penultimul imobil pe partea dreapta a DN1 pe directia de mers spr...

€ 130.000

Actualizat acum 5 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Tancabesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Tancabesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Tancabesti vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Tancabesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Tancabesti!

Sunt suficiente ofertele din Tancabesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Voluntari (2 oferte) si din Chiajna (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Tancabesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.