Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Simeria - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
1

€ 64.000

  • 109 m2
  • Compartimentat
  • 616 mp
  • 1980

Imobilul este situat in zona centrala a localitatii Simeria la principala artera de circulatie a orasului str. Biscaria - avind ca vecinatat...

€ 64.000

Actualizat acum 7 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Simeria? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Simeria. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Simeria vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Simeria in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Simeria!

Sunt suficiente ofertele din Simeria?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Geoagiu-Bai (1 oferte) si din Vata de Jos (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Simeria consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.