Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari spatii comerciale Ploiesti

Spatiu comercial

‎€ 512.022
  • 875 m2
  • Compartimentat
  • Constructie 2003
Proprietatea cuprinde terenul in suprafata de 719 mp cu front stradal de 18,40 ml si constructiile existente pe teren (C...
Actualizat acum 3 luni

Spatiu comercial

‎€ 794.889
  • 1922 m2
  • Compartimentat
  • Constructie 2007
Proprietatea o reprezinta un teren in suprafata de 697 mp cu front stradal de aproximativ 48 ml si constructia existenta...
Actualizat acum 3 luni

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Ploiesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Ploiesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Ploiesti vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Ploiesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Ploiesti!

Sunt suficiente ofertele din Ploiesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Busteni (1 oferte) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Ploiesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.