Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Nucsoara - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
9

€ 29.000

  • 100 m2
  • Compartimentat
  • 1990

Cabana cu 1500 mp teren in Retezat. - situat in sat Nucsoara, comuna Salasu de Sus, jud. Hunedoara. - suprafata totala : 1500 mp - ampla...

€ 29.000

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Nucsoara? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Nucsoara. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Nucsoara vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Nucsoara in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Nucsoara!

Sunt suficiente ofertele din Nucsoara?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Geoagiu-Bai (1 oferte) si din Vata de Jos (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Nucsoara consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.