Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Movileni - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
3

€ 43.000

  • 148 m2
  • Compartimentat
  • 2005

Proprietatea este amplasata in comuna Movileni, judetul Galati, la circa 20 km de municipiul Tecuci. Accesul la proprietate se face din drum...

€ 43.000

Actualizat acum 5 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Movileni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Movileni. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Movileni vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Movileni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Movileni!

Sunt suficiente ofertele din Movileni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Galati (1 oferte) si din Tecuci (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Movileni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.