Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Geoagiu-Bai - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
3

€ 300.000

  • 1000 m2
  • Compartimentat
  • 1972

Spatiu comercial cu unitati de cazare si spatiu restaurant in centrul localitatii Geoagiu Bai, langa Biserica Ortodoxa. Proprietatea are o s...

€ 300.000

Actualizat acum 7 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Geoagiu-Bai? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Geoagiu-Bai. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Geoagiu-Bai vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Geoagiu-Bai in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Geoagiu-Bai!

Sunt suficiente ofertele din Geoagiu-Bai?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Simeria (1 oferte) si din Vata de Jos (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Geoagiu-Bai consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.