Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Baltenii de Sus - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
4

€ 39.000

  • 61 m2
  • Compartimentat
  • 2006

Localitatea Baltenii de Sus apartine de comuna Bestepe, situata in judetul Tulcea. Amplasata pe malul drept al bratului Sf. Gheorghe, la o d...

€ 39.000

Actualizat acum 6 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Baltenii de Sus? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Baltenii de Sus. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Baltenii de Sus vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Baltenii de Sus in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Baltenii de Sus!

Sunt suficiente ofertele din Baltenii de Sus?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Tulcea (18 oferte) si din Isaccea (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Baltenii de Sus consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.