Meniu Anunt

Vanzari hoteluri/pensiuni Vama Veche - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Camere
Pret
Suprafata
  
An constructie
Tip Specific
Salveaza cautarea
11

€ 150.000

  • 6 camere
  • 114 m2
  • 267 mp
  • 2016

Va propun spre achizitie o Pensiune, casa de vacanta, afacere sezoniera, etc... Camerele se pot închiria în perioada sezonului estival cat s...

€ 150.000

Actualizat acum 3 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari hoteluri/pensiuni in orasul Vama Veche? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Vama Veche. Simplificam la maxim modul in care gasesti hoteluri/pensiuni pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Vama Veche vanzari de hoteluri/pensiuni!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari hoteluri/pensiuni Vama Veche in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de hoteluri/pensiuni? Intra acum pe listarea de inchirieri hoteluri/pensiuni Vama Veche!

Sunt suficiente ofertele din Vama Veche?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari hoteluri/pensiuni din Navodari (1 oferte) si din Eforie Sud (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Vama Veche consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.