Meniu Anunt

Vanzari hoteluri/pensiuni Gura Raului - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Camere
Pret
Suprafata
  
An constructie
Tip Specific
Salveaza cautarea
10

€ 147.000

  • 11 camere
  • 340 m2
  • 2700 mp
  • 2015

Alpha House Imobiliare ofera spre vanzare pensiune aflata in localitatea turistica Gura Raului, situata la 12 km de Aeroportul Internationa...

€ 147.000

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari hoteluri/pensiuni in orasul Gura Raului? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Gura Raului. Simplificam la maxim modul in care gasesti hoteluri/pensiuni pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Gura Raului vanzari de hoteluri/pensiuni!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari hoteluri/pensiuni Gura Raului in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de hoteluri/pensiuni? Intra acum pe listarea de inchirieri hoteluri/pensiuni Gura Raului!

Sunt suficiente ofertele din Gura Raului?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari hoteluri/pensiuni din Sibiu (12 oferte) si din Talmaciu (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Gura Raului consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.