Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Camere
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari case/vile Otopeni

Otopeni Nord Residence

Otopeni Nord Residence

Otopeni Nord Residence este un ansamblu rezidential modern, ce se dezvolta in cea mai buna pozitie a orasului Otopeni(vezi harta). Dezvoltarea a inceput in luna martie si prima faza a proiectului va f[...]
Otopeni Nord Residence
Otopeni Nord Residence

Vanzare Casa Otopeni / 23 August

‎€ 140.000
  • 5 camere
  • 160 m2
  • Decomandat
  • Suprafata teren: 435 mp
  • Constructie 2006
Stradal, Primarie / 23 August, casa P + M, 160 mp utili si teren 435 mp, din care curte libera 320 mp. La parter sunt 98...
Actualizat acum 4 ore

Cauti anunturi despre vanzari case/vile in orasul Otopeni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Otopeni. Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Otopeni vanzari de case/vile!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari case/vile Otopeni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de case/vile? Intra acum pe listarea de inchirieri case/vile Otopeni!

Sunt suficiente ofertele din Otopeni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari case/vile din Chiajna (117 oferte) si din Pantelimon (89 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Otopeni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.