Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Tip oferta
Tip imobil

Imobiliare Cluj-Napoca

CITADELA RESIDENCE

CITADELA RESIDENCE

Proiectul Citadela Residence este dezvoltat pe o suprafata de 5,8 hectare in zona Manastur Sud si prezinta 2 module de dezvoltare.Primul modul cuprinde un complex de 10 blocuri care insumeaza 120 apar[...]
CITADELA RESIDENCE
CITADELA RESIDENCE

Clujul este unul dintre cele mai atragatoare orase din Romania, tocmai de aceea este si un punct turistic vizitat de mii de oameni anual. Daca vrei sa locuiesti intr-un astfel de oras, ai ajuns la locul potrivit, pentru ca pe Titirez.ro gasesti cele mai noi oferte de inchiriere si vanzare pentru imobiliare Cluj.

Anunturi imobiliare proprietari Cluj

Desi multe dintre anunturile existente sunt date in prezent de agentiile imobiliare, pe Titirez.ro gasesti si oferte ale proprietarilor. Asadar, pentru anunturi imobiliare proprietari Cluj doar cauta informatia in partea dreapta a paginii, iar dupa ce ai gasit apartamentul perfect din toate punctele de vedere, poti discuta direct cu detinatorul lui. Suni, negociezi si cumperi. Iar daca esti interesat de imobiliare Cluj pentru inchiriat, selecteaza din bara de filtre combinatia de suprafata si pret potrivita pentru tine, pentru a-ti optimiza cautarea. Usor, nu?

Ce fel de proprietati gasesc pe Titirez.ro?

Indiferent de cerere, Titirez.ro are un raspuns. Asadar, daca nu doresti un apartament sau o garsoniera, ci altfel de constructie, iti punem la dispozitie o multitudine de anunturi. De exemplu, poti gasi cu usurinta case, vile, spatii de birouri, spatii comerciale si chiar spatii industriale. Practic, iti oferim tot ce ai nevoie pentru a avea o experienta cat mai placuta in cautarea spatiului perfect!