Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Camere
Pret
Etaj
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari apartamente Giroc

Vanzare garsoniera, Giroc, Giroc

‎€ 32.000
  • Garsoniera
  • Etaj: 3
  • Constructie 2000
Titirez iti ofera spre vanzare o garsoniera . Acesta se afla in zona Giroc, una dintre cele mai dorite locatii din loc....
Actualizat acum o săptămână

Vanzare garsoniera, Giroc, Giroc

‎€ 44.500
  • Garsoniera
  • Decomandat
  • Constructie 2000
Titirez iti ofera spre vanzare o garsoniera . Acesta se afla in zona Giroc, una dintre cele mai dorite locatii din orasu...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre vanzari apartamente in orasul Giroc? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Giroc. Simplificam la maxim modul in care gasesti apartamente pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Giroc vanzari de apartamente!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari apartamente Giroc in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de apartamente? Intra acum pe listarea de inchirieri apartamente Giroc!

Sunt suficiente ofertele din Giroc?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari apartamente din Timisoara (1411 oferte) si din Dumbravita (73 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Giroc consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.