Meniu Anunt
11-02-2019

Vila WOW de 4.5 milioane de dolari a lui Elon Musk, scoasa la vanzare. Vezi cum arata!

share:

Vila WOW de 4.5 milioane de dolari a lui Elon Musk, scoasa la vanzare. Vezi cum arata!
Imagini spectaculoase dintr-una dintre proprietatile miliardarului Elon Musk, proaspat propusa spre vanzare

Celebrul miliardar Elon Musk, fondatorul companiilor Tesla si Space X, a scos la vanzare una dintre proprietatile sale din Los Angeles. Vila impresionanta a fost cumparata impreuna cu fosta sa sotie si se remarca prin arhitectura curbata si privelisti de milioane.

Vila-Elon-Musk (6)

Proprietatea este promovata direct catre cumparatorii potentiali de una dintre cele mai exclusiviste agentii imobiliare de pe Coasta de Vest, nefiind prezentata public prin anunturi imobiliare.

Vila cu 5 dormitoare si 3 bai este amplasata pe o terasa destul de ingusta de teren, acesta fiind si motivul pentru care arhitectul a optat pentru forma sa distinctiva de bumerang. Astfel, urmand liniile naturale ale terenului, proprietatea se bucura de expunere maxima la soare si de priveliste panoramica.

Vila-Elon-Musk (4)

Interiorul mizeaza pe spatii ample deschise, cu plafon inalt si cortina de sticla spre exterior. Intreaga casa este controlata printr-un sistem inteligent, prin care se poate regla temperatura, sistemul de securitate sau gradul de luminozitate naturala.  

Vila-Elon-Musk (5)

Vila-Elon-Musk (3)

Vila-Elon-Musk (2)

Vila a fost scoasa pe piata la pretul de 4.5 milioane de dolari, cu aproape 1 milion de dolari mai mult fata de pretul initial de achizitie de acum 3 ani.

Pentru cele mai noi stiri din domeniul imobiliar, accesati zilnic sectiunea Stiri de pe portalul imobiliar Titirez.ro