Meniu Anunt
05-05-2022

Titirez Magazine 2022 se lanseaza pe 15 Aprilie, la Palatul Parlamentului, in cadrul Salonului Imobiliar

share:

Titirez Magazine 2022 se lanseaza pe 15 Aprilie, la Palatul Parlamentului, in cadrul Salonului Imobiliar
Titirez Magazine 2022, editia de colectie powered by imoPR.ro, ajunsa deja la editia a VI-a, este un real punct de reper in domeniul imobiliar. In paginile acesteia veti gasi cele mai interesante oferte imobiliare, dar si informatii proaspete din partea unor specialisti de incredere.

Titirez Magazine a devenit deja o traditie in piata imobiliara din Romania! An de an, am lansat o noua editie - de fiecare data mai buna si mai bogata in informatii si oferte atractive pentru cumparatori.


Editia 2022 reuneste cea mai cuprinzatoare oferta din domeniul imobiliar:

- Complex rezidential si hotelier la Marea Neagra: AXXIS Nova Resort & SPA 5*

- Ansambluri rezidentiale noi: North Avenue powered by A|B imobiliare, One Cotroceni Park by One United Properties, Envogue Residence

- Investitii in Romania si chiar Dubai

- Banci si brokeri de credite

- Interviuri, Agentii si consultanti imobiliari

- Agentii de marketing, PR si publicitate Imobiliara, CRM-uri inteligente, arhitectura si randari.

Rasfoieste Revista Titirez, editia VI 2022

Titirez Magazine este distribuita GRATUIT la toate targurile imobiliare din Capitala, dar si in business lounge-uri, centre de afaceri, notariate si alte locatii premium.

Titirez Magazine vine in completarea retelei de site-uri de promovare imobiliara Titirez.ro , a CRM-ului imobiliar ImobManager.ro si a agentiei de marketing si promovare imobiliara imoPR.ro, pentru a crea o gama de servicii completa pentru clientii din piata imobiliara.