Meniu Anunt
02-03-2023

Târgul Național Imobiliar - TNI va avea loc în perioada 19-23 mai 2023. Accesul se face gratuit, în baza aplicației TNI

share:

Târgul Național Imobiliar - TNI va avea loc în perioada 19-23 mai 2023. Accesul se face gratuit, în baza aplicației TNI
Adriana Drăgușin

Organizat bianual, primăvara și toamna, evenimentul are o „tradiție” de 19 ani pe piața rezidențială autohtonă.

Dacă printre planurile tale pentru 2023 se numără și achiziția unei locuințe, vizitarea unui târg de profil te poate ajuta nu doar să-ți conturezi rapid o imagine de ansamblu asupra ofertei disponibile, ci și să intri în contact direct cu dezvoltatori de ansambluri rezidențiale, agenții imobiliare, dar și reprezentanți ai unor domenii conexe, precum brokeri de credite. Cu o „tradiție” de 19 ani pe piața rezidențială autohtonă, ediția de primăvară a Târgului Național Imobiliar - TNI va avea loc, anul acesta, între 19 și 23 mai, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii.

Oferte în țară, dar și peste hotare

De menționat este că ediția anterioară a târgului, ce a avut loc în luna octombrie a anului trecut, a reunit circa 120 de companii expozante, cu un portofoliu cumulat de peste 25.000 de locuințe, format atât din apartamente și case noi, cât și vechi. Proprietățile disponibile spre achiziție au fost amplasate atât în zona Capitalei și împrejurimi, cât și în zone cu potențial turistic, din România, dar și de peste hotare – piețe precum Dubai, Cipru, Franța.

Potrivit organizatorilor, accesul la TNI se face în continuare în mod gratuit, în baza aplicației TNI, ce facilitează schimbul datelor de contact cu participanții târgului în mod rapid și sigur. Aceasta este disponibilă pe GOOGLE PLAY și APP STORE!


Citește și:

După Dubai, Andreea Popa, fondator și CEO Emax Real Estate, deschide accesul către piața din Miami, alături de cei mai puternici dezvoltatori din Statele Unite ale Americii


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

În spațiul expozițional, vizitatorii pot achiziționa băuturi răcoritoare, apă, cafea, gustări etc.
Accesul cu cărucioare pentru copii este permis, iar părinții/însoțitorii vor avea prioritate la intrare. Vizitatorii au acces la toalete și grupuri sanitare pe tot parcursul vizitei și, în caz de urgență, de ajutor medical specializat. Materialele informative – reviste, ziare, broșuri, alte materiale promoționale – se distribuie cu titlu gratuit tuturor vizitatorilor, inclusiv de la punctul de intrare în expoziție. Vizitatorii pot participa la promoții, tombole și concursuri organizate de expozanți în cadrul evenimentului.”

Organizatorii Târgului Național Imobiliar - TNI


Citește și:

A început Târgul Național Imobiliar TNI – 28-30 octombrie 2022, Palatul Parlamentului. 25.000 de oferte imobiliare, cu prețuri între 8.120 euro și 6 milioane de euro!


Târgul Național Imobiliar - TNI, ediția 19-23 mai 2023

Loc de desfășurare: Palatul Parlamentului, Sala Unirii

Program vizitare: vineri + sâmbătă –> orele 10:00-19:00, duminică –> orele 10:00-16:00

Acces GRATUIT în baza aplicației TNI

Notă: Accesul vizitatorilor se face din Calea 13 Septembrie. Mijloace de transport în comun: linia de autobuz 136, stația Casa Academiei (Calea 13 Septembrie). Pentru vizitatorii care sosesc cu mașina proprie, parcarea este GRATUITĂ în incintă, în limita locurilor disponibile.

Detalii la targulnationalimobiliar.ro

Banner TNI