Meniu Anunt
24-03-2023

Parteneriat între tbi bank și Inter Broker: în 2023 poți cumpăra, în rate, orice tip de asigurare – inclusiv pentru locuință

share:

Parteneriat între tbi bank și Inter Broker: în 2023 poți cumpăra, în rate, orice tip de asigurare – inclusiv pentru locuință
Adriana Drăgușin

Semn al maturizării pieței, românii se arată tot mai deschiși să cumpere asigurări, recuperând din decalajul față de alte țări europene.

Românii continuă să fie vulnerabili în fața evenimentelor neprevăzute care le pot afecta viața, dar manifestă un interes din ce în ce mai mare pentru a avea o mai bună protecție împotriva riscurilor, deși costurile asigurărilor au crescut în ultimul an. În acest context, tbi bank a încheiat un parteneriat cu Inter Broker de Asigurare pentru a le permite românilor să cumpere produse de asigurare de orice fel, inclusiv pentru locuință, prin intermediul soluției Buy Now, Pay Later (BNPL) în 4 rate fără dobândă sau pe perioade mai lungi, cu dobânzi accesibile. În plus, inclusiv persoanele juridice pot cumpăra acum RCA în rate.

Astfel, asigurările de orice tip pot fi achitate în 6 sau 12 rate, indiferent de sumă, de asigurătorul ales sau de perioadă. Polița se încheie online, iar în maximum 15 minute poate fi descărcată.


Citește și:

GHID RISC SEISMIC – 2023 de la Titirez.ro. Ce putem face pentru a fi mai puțin vulnerabili la cutremure?


Ionut Sabadac, tbi bank_1

În România există un deficit semnificativ de protecție, ceea ce înseamnă că oamenii sunt vulnerabili din punct de vedere financiar atunci când se întâmplă ceva care le afectează mașina, casa, sănătatea sau viața, dar asigurările pot reduce semnificativ acest deficit. Deși în România penetrarea asigurărilor este încă redusă, iar cultura privind protecția este subdezvoltată în comparație cu alte țări din Europa Centrală și de Vest, tendințele arată că oamenii recuperează din urmă pe măsură ce devin din ce în ce mai conștienți de necesitatea asigurărilor. Parteneriatul cu Inter Broker își propune să ajute românii să aibă o mai bună protecție și, mai ales în aceste contexte dificile, să reducă efortul financiar în cazul unor situații neprevăzute.”

Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank

Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)


Citește și:

Tendință: scumpirea creditelor alimentează cererea pentru chirii. Luarea unei decizii este întârziată, însă interesul pentru achizițiile de locuințe se menține la un nivel ridicat – VIDEO


Deficitul de protecție a românilor, în creștere în 2021 față de 2020

Inter Broker este unul dintre cei mai importanți brokeri de asigurări din România, cu peste 10 milioane de polițe emise, 1,4 milioane de clienți și peste aproape 2.000 de agenți de asigurări distribuiți la nivel național. Compania oferă o gamă foarte largă de asigurări, de la RCA și Casco la asigurări de locuință și sănătate.

Românii sunt din ce în ce mai interesați să cumpere asigurări, fie că este vorba despre mașini, locuințe sau sănătate. Piața se maturizează, iar oamenii își dau seama că asigurările sunt esențiale într-o economie dezvoltată, în care riscurile de a pierde devin prea mari pentru a fi ignorate. Combinând expertiza noastră în asigurări cu prezența puternică a tbi bank în industria financiară, vom putea oferi o experiență excelentă clienților noștri.”

Carmen Cotrau, Executive Manager, Inter Broker

Deficitul de protecție a românilor în fața unor evenimente nedorite negative se situa în 2021 la 620 de miliarde de lei (126 de miliarde de euro), în creștere cu 5,6% față de 2020, arată o analiză realizată de un grup de experți independenți pentru Uniunea Națională a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR).


Citește și:

Apetit crescut al investitorilor din piața rezidențială: achizițiile de locuințe în scopul revânzării sunt din nou atractive!