Meniu Anunt
01-03-2023

Faza a doua din ansamblul Parcului20 a obținut recepția. Noi dezvoltări se află în așteptare, depinzând de „evoluția reglementărilor urbanistice”

share:

Faza a doua din ansamblul Parcului20 a obținut recepția. Noi dezvoltări se află în așteptare, depinzând de „evoluția reglementărilor urbanistice”
Adriana Drăgușin

În momentul de față, 90% din totalul apartamentelor sunt contractate, atât de către utilizatori finali, cât și de către investitori care au în vedere închirierea ulterioară.

Cordia România, companie membră a grupului Futureal, a anunțat că a obținut recepția pentru faza a doua a ansamblului rezidențial Parcului20, dezvoltat în zona Expoziției, din nordul Bucureștiului. Totodată, reprezentanții companiei dezvoltatoare au precizat că peste 90% din cele 485 de apartamente din cadrul proiectului sunt în momentul de față contractate, atât de către utilizatori finali, cât și către investitori interesați de varianta închirierii ulterioare.

Obținerea recepției pentru faza a doua a proiectului Parcului20 reprezintă, pentru Cordia România, atingerea unei borne importante. Succesul proiectului din perspectiva vânzărilor, atât către utilizatorii finali, cât și către investitorii de portofoliu, arată că modul în care am dezvoltat acest proiect, sustenabil și punând în prim-plan cerințele cumpărătorilor și ale comunității locale, a fost perfect adaptat evoluției pieței rezidențiale din București din ultimii patru ani.  din Parcului20 au fost vândute, într-o proporție importantă, către investitori de portofoliu, care cumpără pentru a închiria, în special pe parcursul anului 2022, când inflația a crescut semnificativ, iar acest lucru demonstrează că am adus pe piață un produs rezidențial care generează un randament bun și care conservă valoarea banilor. În prezent, pregătim noile noastre proiecte rezidențiale din București, pe care le vom dezvolta conform acelorași principii ale sustenabilității, eficienței energetice și preocupării pentru rezidenți și comunități.”

Mauricio Mesa Gomez, director general al Cordia România și Spania


Citește și:

Cordia a finalizat structura ansamblului rezidențial Jade Tower, din Spania. Compania are în plan un al doilea proiect pe piața locală, în Marbella


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

Terenurile pentru noi proiecte, în analiză

Potrivit companiei dezvoltatoare, Parcului20 a fost primul proiect lansat în zona Expoziției și a contribuit în mod esențial la dezvoltarea comunității locale. Ansamblul dispune de multiple facilități, printre care sisteme smart home integrate, stații de încărcare pentru vehiculele electrice sau spații de parcare pentru biciclete. O grădină privată va fi amenajată în curând, pentru uzul exclusiv al rezidenților, în vreme ce în apropiere se găsește un parc reamenajat de Cordia în parteneriat cu autoritățile locale, iar în Parcul Herăstrău se poate ajunge în 10 minute de plimbare cu bicicleta. „Cordia România dezvoltă proiecte rezidențiale în conformitate cu valorile companiei, axate pe bunăstare, eficiență energetică și dezvoltare comunitară și analizează în prezent terenurile din portofoliul companiei pe care să le dezvolte în continuare, în funcție de evoluția reglementărilor urbanistice. În calitate de membru al Grupului Futureal, Cordia este dedicată regenerării urbane și îmbunătățirii țesutului urban”, notează reprezentanții companiei.


Citește și:

Piața locală a terenurilor pentru construcții este în continuare atractivă, însă multe tranzacții sunt momentan în așteptare. Problema PUZ-urilor din Capitală, printre reținerile cumpărătorilor


Parcului20 apartamente1


Despre Cordia

Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, cu un brand puternic și bine cunoscut, prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România și Spania. Cordia este de asemenea activă pe piața din Regatul Unit al Marii Britanii, prin Blackswan Property. Grupul Cordia are o experiență de peste 20 de ani și a câștigat o serie de premii internaționale, printre care „ULI Global Awards for Excellence”, „Best Mixed-Use Project in Europe” International Property Awards, Bloomberg TV, The New York Times, „Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federația Internațională pentru Real Estate (FIABCI).


Citește și:

GHID RISC SEISMIC – 2023 de la Titirez.ro. Ce putem face pentru a fi mai puțin vulnerabili la cutremure?