Meniu Anunt
30-09-2022

După finalizarea unei noi etape, GREENFIELD Băneasa, proiect început acum 15 ani, a ajuns la peste 2.650 de unități. „Peste 80% dintre apartamente le contractăm încă din fază de construcție”

share:

După finalizarea unei noi etape, GREENFIELD Băneasa, proiect început acum 15 ani, a ajuns la peste 2.650 de unități. „Peste 80% dintre apartamente le contractăm încă din fază de construcție”
Adriana Drăgușin

Noua etapă de dezvoltare constă în două clădiri cu un total de 97 de apartamente, alături de locurile de parcare aferente, majoritatea subterane.

IMPACT Developer & Contractor, primul dezvoltator imobiliar înființat în România, după Revoluție, și, totodată, prima companie imobiliară listată la Bursa de Valori București (simbol bursier (IMP”), a finalizat o nouă etapă de dezvoltare în cadrul ansamblului GREENFIELD Băneasa. Numită Panoramic Apartments, aceasta constă în 97 de apartamente, cu o valoare de piață cumulată estimată la peste 16 milioane euro.

Odată cu predarea noii etape de construcție, numărul total al locuințelor finalizate în GREENFIELD Băneasa depășește 2.650 de unități.

Fază contractată în proporție de 97%

Potrivit companiei dezvoltatoare, noile apartamente din GREENFIELD Băneasa, finalizate împreună cu parcările alocate, majoritatea subterane, sunt contractate deja în proporție de 97%. Proprietarii se vor putea muta începând cu cea de-a doua jumătate a lunii octombrie. Cele 97 de apartamente sunt situate în 2 imobile, cu o înălțime de 9, respectiv 6 etaje, ce dispun de finisaje premium și vedere panoramică asupra Pădurii Băneasa.

Inițiat acum 15 ani, GREENFIELD Băneasa rămâne un proiect actual și competitiv, în topul căutărilor și alegerilor bucureștenilor. Astfel, peste 80% dintre apartamente le contractăm încă din fază de construcție. Deschiderea în această toamnă a celor două facilități, GREENFIELD Plaza și Wellness Club, va crește și mai mult atractivitatea complexului GREENFIELD Băneasa, un ansamblu rezidențial emblematic nu doar pentru portofoliul IMPACT, cât și pentru întreaga zonă de nord a Capitalei.”

Ovidiu Grinici, director de vânzări IMPACT Developer & Contractor

Finanțare de 40 mil. euro pentru încă 732 de apartamente

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, în imediata vecinătate a pădurilor Băneasa și Tunari, GREENFIELD Băneasa se află în cea de-a patra fază de dezvoltare. În această lună, IMPACT a obținut de la OTP Bank o finanțare de 40 de milioane de euro pentru finalizarea a 732 de apartamente din această fază, apartamente ce vor fi livrate anul viitor.

Dezvoltarea ansamblului a început în anul 2007 și este programată a se încheia în anul 2028, când ansamblul va avea peste 6.000 de unități locative și peste 15.000 de locuitori.

______________________

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Cu o experiență de 31 de ani pe piață, IMPACT Developer & Contractor SA este primul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori București. Acţiunile IMPACT Developer & Contractor SA (IMP”) sunt cotate la categoria Premium a Bursei de Valori București, compania având o capitalizare bursieră de 1.140.555.592,18 lei (la data de 26.07.2022). Societatea utilizează cele mai bune practici de guvernanță corporativă, transparență, responsabilitate şi comunicare cu investitorii, obținând ratingul 10 la evaluarea VEKTOR realizată de către Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România.

Misiunea IMPACT Developer & Contractor este de a dezvolta comunități, prin proiecte sustenabile, la standarde de calitate BREEAM Excellent, certificate nZEB, atât în București, cât și în marile orașe ale țării. Printre proiectele de referință ale dezvoltatorului se numără GREENFIELD Băneasa și LUXURIA Residence, acesta din urmă fiind singurul proiect rezidențial din București cu certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel național, în 2020 IMPACT a demarat în Constanța construcția proiectului rezidențial Boreal Plus, un ansamblu mixt, format din vile și blocuri de apartamente, iar anul acesta va demara construcția proiectului rezidențial GREENFIELD Copou, în Iași.