Meniu Anunt
07-03-2024

De ce blackjack este cel mai bun joc de noroc? (P)

share:

De ce blackjack este cel mai bun joc de noroc? (P)
Introducere

 

Nu-i aşa că oferta oricărui cazino poate să fie uneori atât de mare încât să îţi pună probleme? Cu siguranţă da, mai ales că întâlneşti acolo mii de titluri de sloturi, sisteme diverse de loterie dar şi multe variante de jocuri de masă.

Şi dacă eşti începător în industria jocurilor de noroc atunci chiar nu ştii ce joc de noroc să alegi. Dar dacă faci o alegere aceasta nu trebuie realizată la întâmplare, pentru că în acest caz îţi trebuie un buget consistent de joc.

Tocmai de aceea îţi propunem să începi periplul în oferta cazinoului cu cel mai ofertant joc de masă, cel de blackjack. Şi o să îţi demonstrăm de ce îţi recomandăm acest joc dacă vei avea răbdare să parcurgi cu atenţie rândurile următoare.

Este uşor de învăţat şi de jucat

Dacă joci pacanele gratis este clar că vrei să le cunoşti dinamica de joc şi mai apoi să treci la jocul pe miză reală. Este cea mai bună decizie pe care o poţi lua pentru că bugetul tău financiar nu va fi în nici un caz solicitat şi în final vei avea suficientă experienţă încât să faci trecerea la jocul pe bani adevăraţi.

Şi la fel poţi face şi cu jocul de blackjack, cel mai ofertant joc de masă din oferta oricărui cazino prin prisma şanselor reale de câştig pe care le oferă. Dacă ai intrat pe varianta demo de joc atunci vei vedea că într-adevăr jocul de blackjack este unul extrem de uşor deprins şi mai ales de jucat.

La blackjack va trebui să joci doar împotriva dealerului şi nu a altor adversari ca în jocul de poker. Dar ca să ai şanse reale de câştig va trebui să cunoşti valoarea cărţilor din pachetul de joc şi să ştii cum să le combini.

În jocul de blackjack cărţile cu figuri sunt cele mai preţioase şi valorează 10 puncte. Li se alătură şi cartea decarului care este cotată cu aceleaşi puncte dar şi cartea de as, cu o valoare bivalentă de 1 sau 11 puncte.

Această carte face deseori diferenţa dintre câştig sau pierdere aşa că dacă o primeşti de la dealer trateaz-o cu respect. Ea te va ajuta în mod clar să faci puncte mai multe decât casa şi prin urmare să câştigi pariul.

Scopul jocului de blackjack este acela de a face la fiecare mână mai mute puncte decât dealerul, iar dacă reuşeşti să faci 21 se cheamă că ai făcut blackjack. Este combinaţia imbatabilă în acest joc şi este asigurată de către o carte mare şi un as.

Acum că ştii valoarea cărţilor trebuie să cunoşti şi modul simplu în care jocul se desfăşoară. Vei primi 2 cărţi de joc pe care numai tu le vezi în timp ce dealerul îşi va da acelaşi număr de cărţi doar că una va fi poziţionată cu faţa în sus.

Acest lucru înseamnă că o vezi şi încă din acest stadiu ai un mare avantaj în faţa casei. Vei realiza dacă dealerul te poate bate sau dacă nu şi îţi vei ajusta miza în funcţie de această posibilitate. Poţi rămâne la cărţile pe care le ai sau poţi cere cărţi suplimentare, acestea sunt opţiunile în joc pe care în mod sigur că le vei deprinde cu uşurinţă.

margine-mica

Are cea mai mică margine de casă

Toate jocurile din oferta cazinourilor sunt construite astfel încât să asigure profit acestor afaceri. Fără un profit sigur orice înseamnă cazino ar fi sortit eşecului şi în mod clar că ar duce la falimentul garantat al acestuia.

Dar în această ecuaţie intervine marginea de casă, o caracteristică tehnică care este exprimată în procente şi care arată cât la sută din fiecare pariu se duce în contul cazinoului. Cu cât marginea de casă este mai mare cu atât şansele tale de reuşită sunt mai mici, deci jocul ales trebuie să respecte această caracteristică.

Aşa cum am menţionat mai devreme jocul de blackjack este cel mai ofertant prin prisma şanselor reale de câştig pe care le oferă. Şi acest lucru vine prin intermediul marginii de casă care pleacă în blackjack de la 1% şi poate ajunge chiar în preajma valorii de 0%.

Este clar că atingi această valoare când ai în mână 21 de puncte dar poţi bate casa şi cu un punctaj inferior acestei valori. În funcţie de acest punctaj marginea de casă fluctuează şi prin urmare fluctuează şi încasările cazinoului.

Nu trebuie însă să compătimeşti cazinoul de fiecare dată când câştigi pentru că marginea de casă se materializează în sute de pariuri sau zile de joc, aşa că profitul oricărui cazino este garantat de fiecare dată când se pariază la acest joc.

mize-mici

Poţi juca pe mize mici

Te interesează fără discuţie la un joc să petreci timp cât mai îndelungat în compania lui dar mai ales să nu fi nevoit să scoţi mulţi bani din buzunar. Şi jocul de blackjack exact asta oferă, mize mici de joc şi în acest fel posibilitatea de a juca timp îndelungat.

Trebuie doar să acorzi atenţie variantei de blackjack unde vei alege să îţi testezi norocul pentru că acest joc este popular şi ofertat în multe variante de joc. Şi atunci când te vei hotărî asupra uneia, fi extrem de atent la mizele permise.

Alege deci să selectezi o variantă de blackjack care solicită miză mică astfel încât să îţi testezi experienţa şi abilităţile câştigate în acest joc. Şi nu te gândi în nici un caz că o miză mică nu poate aduce satisfacţii financiare pentru că te înşeli.

Într-un joc de blackjack poţi ajunge să joci până la 100 de mâini, deci dacă joci de fiecare dată 1 RON trebuie să ai cel puţin un buget de 100 de RON. Dar cum marginea de casă este de 1%, te poţi aştepta ca în cel mai rău caz să pierzi 1 RON/oră, ceea ce este aproape insignifiant.

Dar nu pierde din vedere faptul că în aceeaşi oră poţi să îţi dublezi sau să îţi triplezi bugetul de joc, aşa că o relativă pierdere de 1 RON nu te va afecta deloc. Ceea ce trebuie să urmăreşti de fiecare dată este să rămâi în buget şi dacă reuşeşti să îl măreşti se cheamă că într-adevăr eşti un jucător de succes.

Concluzie

Este jocul de blackjack cea mai profitabilă opţiune de joc? Totul ţine de percepţia personală dar dacă ne raportăm la marginea de casă mică şi la şansele reale de câştig, atunci blackjack este chiar opţiunea de care ai nevoie. Accesează deci varianta care îţi place, joacă pe cea mai mică miza şi în mod sigur jocul de blackjack îţi va arăta şi generozitate.