Meniu Anunt
01-07-2022

Cordia a început construcția unui proiect rezidențial de lux în Costa del Sol. Ansamblul e disponibil spre achiziție și românilor

share:

Cordia a început construcția unui proiect rezidențial de lux în Costa del Sol. Ansamblul e disponibil spre achiziție și românilor
Adriana Drăgușin

Începerea lucrărilor de construcție la Jade Tower, din Spania, a fost marcată prin ceremonia așezării pietrei de temelie.

După obținerea autorizației de construire, Cordia, companie membră a Futureal Group, unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltatori imobiliari și investitori din regiunea Europei Centrale și de Est, a început construcția ansamblului Jade Tower. Localizat în destinația turistică Fuengirola, acesta este primul proiect imobiliar rezidențial de lux din Spania al dezvoltatorului.

Potrivit reprezentanților companiei, vânzările directe de apartamente în Jade Tower au început în toate țările în care compania este prezentă. Astfel, clienții din aceste țări au posibilitatea să achiziționeze proprietăți de vacanță în binecunoscuta destinație turistică Fuengirola, cu ajutorul echipelor locale de vânzări ale companiei. De menționat este că circa 10% din proprietățile vândute până acum au fost cumpărate de clienți care au achiziționat anterior o locuință de la Cordia.

O rată atât de ridicată de revenire a clienților care revin arată că ei știu că fiabilitatea și calitatea brandului Cordia sunt aceleași indiferent în ce țară ne desfășurăm activitatea. Lucrăm în fiecare zi pentru a menține această imagine pozitivă pe termen lung. Suntem mândri că am început construcția primului nostru proiect rezidențial de lux din Spania. Clienții noștri pot fi încrezători că, prin achiziția oricăruia dintre apartamentele din Jade Tower, vor cumpăra o proprietate modernă, de valoare pe termen lung, confortabilă, construită în mod durabil și foarte eficientă din punct de vedere energetic.”

Tibor Földi, Președintele Consiliului de Administrație al Cordia International

Construcție sustenabilă, apartamente de lux

Ansamblul este amplasat pe unul dintre ultimele terenuri libere din zona costieră a orașului, la doar 100 de metri de Marea Mediterană. Proiectul va fi format din 116 apartamente high-end, cu 1, 2 sau 3 dormitoare, alături de penthouse-uri cu terase spațioase sau grădini private. Toate apartamentele au incluse în preț boxe și locuri de parcare.

Jade Tower constă într-o clădire sustenabilă, eficientă din punct de vedere energetic, ce va fi construită respectând standardele internaționale BREEAM – cea mai importantă metodă, la nivel global, de evaluare a sustenabilității pentru proiecte de masterplanning, infrastructură și clădiri. „Mai mult, ca angajament față de inovație și tehnologie, proiectul rezidențial va avea propria sa aplicație pentru smartphone, care permite rezidenților să folosească toate serviciile oferite de Jade Tower”, explică oficialii companiei.

Cordia Jade-Tower-Fuengirola

Costa del Sol este, de mai multe decenii, una dintre cele mai populare destinații turistice internaționale, datorită celor 320 de zile însorite pe an și unei temperaturi exterioare medii de 23° Celsius. Pe lângă clima favorabilă, accesibilitatea ușoară reprezintă unul dintre marile avantaje ale zonei. Mii de turiști sosesc în fiecare zi pe vase de croazieră în portul Malaga, iar milioane de persoane din toată lumea, inclusiv din România, ajung la Aeroportul Internațional Pablo Picasso. Fuengirola se află la 20 de minute de mers cu mașina de aeroport și beneficiază și de o conexiune printr-un tren de mare viteză, care ajunge în centrul orașului, la doar 8 minute de mers pe jos de Jade Tower. Jade Tower oferă un stil de viață unic, de o calitate ridicată în Fuengirola: o selecție de apartamente moderne și proiectate inteligent, integrate armonios în mediul înconjurător, construite cu materiale și dotate cu aparatură de cea mai înaltă calitate. Aliniat conceptului „luxury living”, Jade Tower va oferi, de asemenea, acces la o serie de servicii și facilități de primă clasă: rezizdenții pot folosi spațiile de coworking, Gatro Barul, cinematograful privat și health club-ul exclusiv, care include spa, sală de sport, piscine interioare și exterioare”, arată reprezentanții companiei dezvoltatoare.

Despre Grupul Cordia

Cordia este unul dintre cele mai mari grupuri de dezvoltare rezidențială și investiții corporative din regiunea Europei Centrale și de Est, un brand prezent pe segmentele mediu și mediu superior ale piețelor din Ungaria, Polonia, România și, mai nou, pe piața din Spania. Cordia a achiziționat recent dezvoltatorul britanic Blackswan Property, dezvoltatorul rezidențial polonez Polnord S.A. și deține, de asemenea, 15,9% din compania olandeză cotată la bursă ARGO Properties N.V., care este activă pe piața germană de locuințe închiriate și de regenerare urbană.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Grupul Cordia și a câștigat multiple premii internaționale, printre care: „ULI Global Awards for Excellence”, „Best Mixed-Use Project in Europe” International Property Awards, Bloomberg TV, The New York Times, „Best Purpose Built Project Worldwide”, acordat de Federația Internațională pentru Real Estate (FIABCI).