Meniu Anunt
12-03-2018

Cluj Napoca - elogiat de celebra publicatie Vogue

share:

Cluj Napoca - elogiat de celebra publicatie Vogue
Intr-un articol publicat pe 10 martie pe site-ul oficial al revistei Vogue, Clujul este prezentat drept noua destinatie turistica sic a Europei, fiind orasul din Transilvania care a reusit sa se debaraseze de umbra lui Dracula.

Vogue lauda restaurantele si cafenelele elegante ale Clujului, care este numit "unul dintre cele mai vibrante orase mici din Estul Europei" si capitala neoficiala a Transilvaniei.

Dupa o scurta incursiune in legendele lui Dracula, autorul articolului recunoaste ca in Cluj ne putem bucura atat de arhitectura gotica si baroc, dar si de o viata de noapte plina de energie. Un alt punct in favoarea Clujului, in viziunea Vogue, sunt cele doua mari festivaluri de muzica Untold si Electric Castle, care atrag an de an turisti din intreaga Europa.

Istoria bogata a Clujului, in care au coexistat timp de sute de ani nationalitati diverse, contribuie din plin la farmecul orasului. Articolul trece in revista si cele mai bune restaurante si cafenele din oras, care ofera o experienta culinara de exceptie.

Palatul Banffy este un alt punct de reper remarcat de Vogue, gratie arhitecturii superbe de secol XVIII.

Clujul devine, astfel, un posibil magnet turistic, fiind o destinatie potrivita pentru o plaja larga de vizitatori: cei care vaneaza orasele cu cea mai interesanta viata de noapte, amatorii de istorie si arhitectura sau cei care sunt atrasi de marile festivaluri de muzica.