Meniu Anunt
13-01-2020

Cele mai importante stiri imobiliare ale zilei - Revista Presei Imobiliare (13.01.2020)

share:

Cele mai importante stiri imobiliare ale zilei - Revista Presei Imobiliare (13.01.2020)
Iti prezentam cele mai importante stiri imobiliare ale acestei zile, sintetizate intr-un singur articol util!

1. O firma turceasca de dezvoltare imobiliara este singura care a participat la licitatia organizata de Primaria Sectorului 5 al Capitalei, pentru amenajarea spatiilor publice din sector. Miza de aproape 1 MILIARD de euro!

Afla detalii complete!

gavel-auction-hammer-justice

2. Pe drumul cel bun! Primaria din Iasi organizeaza o noua dezbatere publica pe diverse teme imobiliare, iesenii fiind chemati sa isi exprime opinia privitoare la mai multe proiecte rezidentiale si lucrari de utilitate publica. 

Afla mai multe detalii!

800px-Palatculturaiasi

3. RECORD pe piata imobiliara! Un antreprenor chinez a achizitionat o proprietate imensa in centrul Londrei, in valoare de peste 260 de milioane de dolari. Este cea mai scumpa tranzactie imobiliara rezidentiala din lume.

Afla mai multe detalii!

387715

4. Globalworth, cel mai importand dezvoltator de cladiri de birouri din Romania, intra pe piata rezidentiala! Va dezvolta un complex rezidential in cea mai scumpa zona din Capitala - Soseaua Nordului.

Afla toate detaliile! 

800px-Globalworth_Tower_Bucharest

5. Inchiderea balcoanelor de la parterul blocului s-ar putea face in viitor fara acordul vecinilor, conform unui nou proiect de lege.

Afla mai multe detalii!

5975112420_3406e77415_b

Vrei sa fii la curent cu cele mai noi stiri din domeniul imobiliar? Acceseaza zilnic sectiunea Stiri de pe portalul Titirez.ro!