Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Tunari - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
4

€ 14.175 / luna

  • 3150 m2
  • Open Space
  • 2000

Imobilul se afla situat pe sos. de centura in aproprierea localitatii Tunari. Suprafata disponibila: 12.150 mp Suprafata hala: 3150 mp Supr...

€ 14.175 / luna

Actualizat acum 2 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Tunari? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Tunari. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Tunari inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Tunari in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Tunari!

Sunt suficiente ofertele din Tunari?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Popesti-Leordeni (12 oferte) si din Chitila (11 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Tunari consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.