Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Pret/mp
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Inchirieri spatii industriale Pucioasa

Inchiriere

‎€ 1 / luna
  • 1000 m2
  • Open Space
  • Suprafata teren: 20 mp
  • Constructie 1988
Hala face parte dintr-un complex industrial de 96.000mp.Aceasta este impartita in doua, una de 700 mp si cealalta de 300...
Actualizat acum o lună

Inchiriere

‎€ 1 / luna
  • 400 m2
  • Open Space
  • Constructie 1988
Imobilul face parte dintr-un complex industrial de 14.000 mp.Acesta contine hale,spatii de birouri,gareje,sali de mese,s...
Actualizat acum o lună

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Pucioasa? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pucioasa. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pucioasa inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Pucioasa in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Pucioasa!

Sunt suficiente ofertele din Pucioasa?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Targoviste (3 oferte) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pucioasa consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.