Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Mogosoaia - 5 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
3

€ 3.825 / luna

  • 850 m2
  • Open Space
  • 2009

Spatiile disponibile se afla in incinta unui parc logistic. Fiecare compartiment are o usa industriala 4,5*4 m si usa pietonala. Autorizatie...

€ 3.825 / luna

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Mogosoaia? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Mogosoaia. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Mogosoaia inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Mogosoaia in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Mogosoaia!

Sunt suficiente ofertele din Mogosoaia?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Chitila (17 oferte) si din Ciorogarla (15 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Mogosoaia consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.