Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Magurele - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
8

€ 3.525 / luna

  • 940 m2
  • Open Space
  • 3000 mp
  • 2016

Romtor Real Estate va propune spre inchiriere o hala industriala situata in zona Magurele, judetul Ilfov. Spatiul a fost construit in anul 2...

€ 3.525 / luna

Actualizat acum 21 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Magurele? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Magurele. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Magurele inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Magurele in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Magurele!

Sunt suficiente ofertele din Magurele?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Pantelimon (5 oferte) si din Popesti-Leordeni (4 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Magurele consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.