Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Ghimbav - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
4

€ 23.680 / luna

  • 6400 m2
  • Partial Compartimentat
  • 2005

iAdvise va propune spre inchiriere hala productie si birouri in cea mai cautata zona industriala a Brasovului avand urmatoarele caracteristi...

€ 23.680 / luna

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon
7

€ 1.008 / luna

  • 288 m2
  • Open Space
  • 2003

iAdvise va ofera spre inchiriere un spatiu industrial, open space intr-o cladire construita in anul 2003 situata in zona Ghimbav cu urmatoa...

€ 1.008 / luna

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Ghimbav? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Ghimbav. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Ghimbav inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Ghimbav in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Ghimbav!

Sunt suficiente ofertele din Ghimbav?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Brasov (21 oferte) si din Sacele (4 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Ghimbav consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.