Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Cristian - 4 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
3

€ 1.120 / luna

  • 109 m2
  • Open Space
  • 1973

iAdvise va propune spre inchiriere hale industriale, birouri, parcari, platforme exterioare situate intr-un Complex depozite situat in Crist...

€ 1.120 / luna

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon
3

€ 1.450 / luna

  • 400 m2
  • Open Space
  • 2010

Spatiu industrial de inchiriat, situat in partea de vest a orasului, zona Cristian. Proprietatea este alcatuita dintr-o hala de 360 mp, bir...

€ 1.450 / luna

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Cristian? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cristian. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cristian inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Cristian in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Cristian!

Sunt suficiente ofertele din Cristian?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Brasov (21 oferte) si din Sacele (4 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cristian consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.