Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Cernica - 3 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
4

La cerere/luna

  • 1500 m2
  • Open Space
  • 2009

Imobilul se afla situat in zona Pantelimon,Theodor Pallady,Autostrada A2. Imobilul a fost construit in anul 2009 la standarde inalte de cali...

La cerere/luna

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Cernica? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cernica. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cernica inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Cernica in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Cernica!

Sunt suficiente ofertele din Cernica?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Chitila (16 oferte) si din Popesti-Leordeni (13 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cernica consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.