Meniu Anunt

Inchirieri spatii comerciale Voluntari - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea

€ 2.500 / luna

  • 470 m2
  • Flexibil
  • 2016

Propunem spre inchiriere showroom situat in zona corporatista-Pipera Cladirea este P+5, construita recent, cu un aspect modern, spatios, lum...

€ 2.500 / luna

Actualizat acum 11 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii comerciale in orasul Voluntari? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Voluntari. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Voluntari inchirieri de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii comerciale Voluntari in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii comerciale Voluntari!

Sunt suficiente ofertele din Voluntari?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii comerciale din Pipera (2 oferte) si din Otopeni (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Voluntari consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.