Meniu Anunt

Inchirieri spatii comerciale Pipera - 3 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
8

€ 2.530 / luna

  • 253 m2
  • Open Space
  • 2009

Spatiul comercial se afla la parterul unui imobil P+8E aflat intr-un complex rezidential din zona Pipera. Spatiul in suprafata de 253 mp ut...

€ 2.530 / luna

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon
9

€ 1.760 / luna

  • 176 m2
  • Open Space
  • 2009

Spatiul comercial se afla la parterul unui imobil P+8E aflat intr-un complex rezidential din zona Pipera. Spatiul in suprafata de 176 mp ut...

€ 1.760 / luna

Actualizat acum 2 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii comerciale in orasul Pipera? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pipera. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pipera inchirieri de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii comerciale Pipera in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii comerciale Pipera!

Sunt suficiente ofertele din Pipera?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii comerciale din Ciolpani (3 oferte) si din Bragadiru (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pipera consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.