Meniu Anunt

Inchirieri spatii comerciale Campina - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
Premium
Comision 0
10

€ 30 / luna

  • Open Space
  • 2017

Inchiriere spatii pentru activitati comerciale, birouri si servicii in zona cu vad comercial de amploare, langa Piata Centrala. Preturile...

€ 30 / luna

Actualizat acum 11 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii comerciale in orasul Campina? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Campina. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Campina inchirieri de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii comerciale Campina in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii comerciale Campina!

Sunt suficiente ofertele din Campina?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii comerciale din Ploiesti (4 oferte) si din Cheia (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Campina consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.