Meniu Anunt

Inchirieri spatii birouri Baia Mare - 12 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
5

€ 7.000 / luna

  • 1400 m2
  • 2005

Proprietatea este situată în centrul oraşului Baia Mare, pe bulevardul Traian, nr. 1B. Zona rezidentiala/administrativa, in apropiere se afl...

€ 7.000 / luna

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii birouri in orasul Baia Mare? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Baia Mare. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii birouri pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Baia Mare inchirieri de spatii birouri!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii birouri Baia Mare in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii birouri? Intra acum pe listarea de vanzari spatii birouri Baia Mare!

Sunt suficiente ofertele din Baia Mare?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii birouri din Sighetu Marmatiei (3 oferte) si din Blidari (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Baia Mare consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.