Meniu Anunt

Plus Imobiliare

Inapoi la agentii
Plus Imobiliare
1060 anunturi
Bucuresti, Romania - vezi harta

Agentia imobiliara Plus Prime a fost infiintata cu urmarirea unui scop precis. Acesta este de a oferi servicii profesionale si de a cauta solutii imobiliare avantajoase pentru satisfacerea exigentelor clientilor nostrii.

De la primii pasi si pana astazi, am cautat in permanenta sa crestem, sa ne imbunatatim performantele, sa diversificam serviciile pe care le oferim, sa patrundem pe noi si noi segmente de piata.

Cei cativa oamen i care au pornit la drum impreuna au acumulat multa experienta si au acum satisfactia de a spune ca sunt mentorii unei echipe de real succes.

La biroul companiei noastre va asteapta, gata oricand sa va raspunda la intrebari, oameni bine pregatiti si informati, specialisti instruiti in domenii diverse, mereu la dispozitia Dumneavoastra.

In cadrul agentiei Plus Prime, se imbina intelepciunea cu entuziasmul caracteristic tinerilor, media de varsta a echipei fiind de 26 de ani.

Servicii oferite: ofertare de proprietati imobiliare, intermediere in tranzactii imobiliare, asistenta juridica si acte notariale. In trei cuvinte ne-am putea caracteriza:
profesionalism
seriozitate
promptitudine
Toti clientii nostri au certitudinea ca tranzactiile la care iau parte se deruleaza in deplina siguranta. Deoarece Plus Prime inseamna in primul rand un partener de afaceri si un consilier de incredere pentru toti clientii nostri. Pentru ca piata imobiliara a viitorului va apartine intermediarilor profesionisti, companiilor care vor oferi servicii complete si de calitate.

Sperand ca aceste argumente va vor convinge de seriozitatea noastra, asteptam sa ne contactati si va asiguram ca proprietatea achizitionata prin noi nu este doar imobilul mult dorit, dar si o foarte buna investitie in timp.
Citeste mai mult..

Agentii nostri

Contacteaza agentia
0310...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.