Meniu Anunt

Mirva Imobiliare

Inapoi la agentii
Mirva Imobiliare
25 anunturi
Ploiesti, Str.Gheorghe Grigore Cantacuzino, Nr.332, Complexul Sportiv Tel-George Junior, Et.1, Cam.6 - vezi harta

Infiintata in anul 2011, in perioada de criza din sectorul imobiliar, compania noastra a evoluat in raport cu cerintele actuale si cu standardele moderne ale economiei de piata. Specializarea si profesionalismul echipei noastre stau la baza crearii unui raport corect intre cererea si oferta de servicii imobiliare. Suntem specializati in furnizarea de servicii complete, adaptate nevoilor clientilor nostri. Suntem disponibili pentru oferirea de ser vicii imobiliare complete , de la consultanta, reprezentare exclusiva si pana la oferirea de servicii conexe domeniului imobiliar (analize de piata, property&facility management,.. ). Avantaje sunt de ambele parti si indiferent daca sunteti cumparator sau vanzator suntem gata sa avem aceeasi abordare pozitiva a practicilor imobiliare corecte. Portofoliul nostru larg de oferte impreuna cu ajutorul permanent furnizat de consultanti cu inalta calificare asigura ca fiecare client va primi cele mai bune solutii posibile. Citeste mai mult..

Agentii nostri

Comision 0
43

€ 1.600.000

  • 6 camere
  • 240 m2
  • Decomandat
  • 160000 mp
  • 1930

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare va ofera spre vanzare un conac cu 6 camere, cu un regim de inaltime de d+p+m, localizat pe dealurile din...

€ 1.600.000

Actualizat acum 6 zile
Arata telefon
Contacteaza agentia
0790...afiseaza telefon
Sunt de acord cu Termenii si Conditiile, Politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.