Meniu Anunt

Vanzari terenuri agricole Branesti - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Amplasament
  
Front stradal
Tip Specific
Salveaza cautarea
8

€ 73.063

  • Intravilan
  • 6 mp

Teren intravilan, categoria de folosință arabil, în suprafață de 5.800 mp, identificat prin nr. cadastral 3660, CF nr. 5781 a comunei Brăneș...

€ 73.063

Actualizat acum o zi
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri agricole in orasul Branesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Branesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri agricole pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Branesti vanzari de terenuri agricole!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri agricole Branesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri agricole? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri agricole Branesti!

Sunt suficiente ofertele din Branesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri agricole din Popesti-Leordeni (2 oferte) si din Afumati (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Branesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.