Meniu Anunt
28-05-2020

Webinar TNI alături de Costina Petrescu, CEO Titirez.ro: Pandemia schimbă preferinţele clienţilor din sectorul rezidenţial

share:

Webinar TNI alături de Costina Petrescu, CEO Titirez.ro: Pandemia schimbă preferinţele clienţilor din sectorul rezidenţial
Astazi vă invităm la o sesiune speciala a webinarului TNI! Costina Petrescu, CEO Titirez.ro (alături de Imobmanager, Imopr.ro, ShopSell.ro) va discuta începând cu ora 12:00 despre noile tendințe din sectorul rezidențial.

 

VEZI ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A WEBINARULUI!

Iată ce ne transmit organizatorii TNI în legătură cu urmatorul webinar din seria de evenimente educaționale!

”Te invităm la un nou webinar TNIJoi, 28 mai, ora 12:00 o avem invitată pe Costina PetrescuGeneral Manager Titirez.ro ce ne va spune cum s-au schimbat preferințele clienților din sectorul rezidențial!

Costina Petrescu are o experiență de peste 14 ani în product&project management, marketing online, vânzări B2B și B2C. Conduce portalul imobiliar Titirez.ro de 4 ani, a adus multiple servicii noi și îmbunătățiri, mizează pe pachete de servicii integrate și pe partea de marketing imobiliar pentru ca jucatorii din real estate să aibă toate instrumentele la îndemână și să își eficientizeze timpul și costurile. Titirez.ro este unul dintre cele mai cunoscute portaluri imobiliare din România şi are o vechime în piață de 10 ani.

De-a lungul timpului, portalul şi-a extins capacitatea înglobând mai multe site-uri nișate pe imobiliare, este completat de un CRM imobiliar - ImobManager, de o agenţie de marketing şi publicitate nișată pe real estate - imoPR si, mai nou, de o platforma de e-commerce pentru site-uri "la cheie" - ShopSell.ro.

Folosește următorul link pentru acces: CLICK AICI!


TNI este aici pentru tine!”

Vă invităm cu drag să participați la aceste webinarii organizate special pentru profesioniștii din domeniul imobiliar. Este o perioada în care know-howul este extrem de prețios, iar împreună vom trece peste orice perioadă dificilă, atât timp cât suntem dispuși să învățăm.

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DESPRE NOILE TENDINȚE DIN PIAȚA IMOBILIARĂ? CITEȘTE ANALIZA NOASTRĂ!