Meniu Anunt
24-08-2017

Vara asta transformă-ți balconul într-o minigrădină !

share:

Vara asta  transformă-ți balconul într-o minigrădină !
Plantele nu sunt doar o soluție decorativă, ci vor ține într-o oarecare măsură și canicula departe. În plus, vor oxigena aerul. Așadar, vara aceste spații cu verdeață pe balcon sunt o adevărată comoară la casa omului

Vara asta  transformă-ți balconul într-o minigrădină !

Plantele nu sunt doar o soluție decorativă, ci vor ține într-o oarecare măsură și canicula departe. În plus, vor oxigena aerul. Așadar, vara aceste spații cu verdeață pe balcon sunt o adevărată comoară la casa omului.

 

Le poți amplasa fie pe parapetul balconului, fie în ghivece agățate. Pentru a transforma un balcon într-o oază de verdeaţă trebuie să ştim câteva lucruri despre plante şi despre creşterea şi îngrijirea lor. De asemenea, e bine să ştim ce tipuri de flori se potrivesc condiţiilor de temperatura şi lumina din balconul nostru.

În concluzie, cu puţin efort până şi cel mai mic şi neîncăpător balcon poate fi transformat într-un mic paradis înflorit, unde vă puteţi începe zâmbind dimineţile de primăvară şi vară.

Aveți prezentate mai jos câteva idei de decorare a balconului ! Spor la treabă !

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook. https://www.facebook.com/titirez.ro/?ref=aymt_homepage_panel