Meniu Anunt
03-10-2023

Top 10 motive pentru care românii CUMPĂRĂ proprietăți în GRECIA!

share:

Top 10 motive pentru care românii CUMPĂRĂ proprietăți în GRECIA!
Investiția într-o proprietate în Grecia poate aduce numeroase avantaje. Iată un top 10 al acestor beneficii:

Pentru unii români, cumpărarea unei proprietăți în Grecia poate fi o investiție. Proprietățile din anumite zone turistice pot aduce beneficii semnificative din închirieri pe perioada sezonului turistic. Pe lângă vacanțele de vis la economiile masive care se pot face pe timp de vară sau în perioada concediilor, Grecia mai oferă un randament foarte bun și un profit generos celor care doresc să investească.

Titirez.ro îți prezintă 10 motive pentru care achiziția unei proprietăți în Grecia este atractivă: 

  1. Rentabilitatea investiției: Proprietățile din zone turistice populare pot aduce venituri consistente din închirieri pe durata sezonului turistic, oferind astfel o rentabilitate bună a investiției.

  2. Stabilitate financiară: Investiția în proprietăți imobiliare poate oferi stabilitate financiară pe termen lung și poate fi o modalitate sigură de a-ți proteja banii în fața volatilității piețelor financiare.

  3. Aprecierea valorii proprietății: Valorile proprietăților imobiliare pot crește în timp, mai ales în zonele turistice și în marile orașe, oferind astfel oportunități pentru creșterea valorii investiției pe termen lung.

  4. Venit pasiv: Dacă închiriezi proprietatea, vei beneficia de un venit pasiv regulat din închirieri, care poate ajuta la acoperirea costurilor de întreținere și poate aduce profituri suplimentare.

  5. Diversificarea portofoliului: Investițiile în proprietăți imobiliare oferă posibilitatea de a diversifica portofoliul de investiții, ceea ce poate reduce riscul financiar global.

  6. Beneficii fiscale: În unele cazuri, investiția în proprietăți poate oferi beneficii fiscale, cum ar fi deducerile fiscale pentru cheltuielile legate de proprietate și amortizarea fiscală.

  7. Posibilitatea de a obține cetățenia greacă: Prin programul Golden Visa al Greciei, investitorii străini pot obține dreptul de ședere și, ulterior, cetățenia greacă prin investiții în proprietăți în valoare de anumite sume.

  8. Rezidența de vacanță personală: Investiția într-o proprietate în Grecia îți oferă posibilitatea de a avea o locuință de vacanță într-un loc frumos, unde te poți retrage și te poți relaxa oricând dorești.

  9. Potențialul de revânzare: Dacă decideți să vindeți proprietatea mai târziu, o piață imobiliară stabilă și în creștere poate asigura o revânzare ușoară și profitabilă.

  10. Stil de viață: Investiția într-o proprietate în Grecia îți oferă posibilitatea de a trăi într-un mediu frumos și relaxant, cu acces la plaje, peisaje montane și patrimoniu cultural bogat.

Este important să efectuați o cercetare amănunțită și să consultați experți locali înainte de a face o investiție imobiliară în Grecia pentru a vă asigura că alegeți cea mai potrivită opțiune pentru nevoile și obiectivele dvs. financiare.

Citeste si -->> De ce cumpara ROMANII proprietati in GRECIA? Care sunt conditiile si AVANTAJELE unei astfel de investii imobiliare?