Meniu Anunt
01-11-2023

Titirez.ro, finalist în cadrul Galei Real Estate Magazine, la categoria „Portalul Imobiliar Inovator al Anului”

share:

Titirez.ro, finalist în cadrul Galei Real Estate Magazine, la categoria „Portalul Imobiliar Inovator al Anului”
Cu o vechime de aproape 13 ani pe piața autohtonă, Titirez.ro este un brand-umbrelă pentru o rețea integrată, de 17 site-uri imobiliare, fiecare cu specificul său. Printre acestea se numără multecase.ro, imobiliare24.ro, imobiliare-net.ro, anunturi-imobiliare.net, anuntimobiliar.ro, paginiimobiliare.ro etc. De-a lungul timpului, rețeaua de site-uri a reușit să aducă în mod eficient la un loc cererea și oferta din piața imobiliară, facilitând o comunicare fructuoasă și atingerea unui numitor comun între cele două. Recent, însă, conducerea companiei a făcut un nou pas de importanță strategică pentru ansamblul serviciilor oferite de portal, în avantajul vânzătorilor, dezvoltatorilor și clienților finali deopotrivă. Este vorba despre încheierea unui parteneriat inedit cu platforma de criptomonede TOKERO: Titirez.ro a devenit, astfel, primul portal imobiliar din România care facilitează plățile cu criptomonede, dovedindu-și capacitatea de a păstra ritmul cu – și chiar de a anticipa – marile tendințe din industrie.

 

Gala Real Estate Magazine - 2 noiembrie 2023

Publicația Real Estate Magazine va recunoaște realizările jucătorilor din domeniul imobiliar din ultimele 12 luni. Astfel, juriul desemnat pentru a alege marii câștigători este compus din: Andreea Ciobanu, CMO, Hagag Development Europe; Alexandru Manea, Fondator, ANG Luxury Properties; Emma Toma, Head of Office Division, AFI Europe România; Ionuț Angheluș, General Manager, Urban Invest; Șerban Georgescu, Fondator, ISRA Design; Bogdan Alexandru Onea, CEO, O.B.A Different By Luxury; Remus Zamfirescu, owner, NOTAREM; Georgiana Constantin, Partener, RE/MAX Innovation; Oana Weinstein Tabacu, editorialist, Real Estate Magazine; Ovidiu Nicolae Poșircă, redactor-șef, Real Estate Magazine.

Categoria PORTALUL IMOBILIAR INOVATOR AL ANULUI

Nominalizări: Cele mai importante cinci portaluri de anunțuri imobiliare care se adresează persoanelor fizice și profesioniștilor din sectorul imobiliar.

Criterii de selecție: Brand, Impact, Investiții

HOMEZZ.RO

IMOBILIARE.RO

IMORADAR24.RO

STORIA.RO

TITIREZ.RO

„Intreaga echipă a portalului imobiliar Titirez.ro este foarte fericită și entuziasmată pentru această realizare. Faptul că am ajuns aici ca finaliști în cadrul unei categorii atât de râvnite și atât de disputate înseamnă foarte mult pentru noi și ne încoronează munca noastră asiduă din ultimii ani, în care am încercat să nu ne pierdem printre detalii, ci să punem accentul fix pe ceea ce contează și inovează în același timp.”, a declarat CEO-ul Titirez.ro, Costina Petrescu.