Meniu Anunt
08-12-2021

Primul flagship store Dorelan dedicat artei somnului se deschide în România.

share:

Primul flagship store Dorelan dedicat artei somnului se deschide în România.
Antreprenoarea Teodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo Agency investește 200.000 euro în primul flagship store Dorelan din România. Flagship store-ul Dorelan, brand italian premium de saltele, mobilier și accesorii, este amenajat pe o suprafață de 330 de metri pătrați situată la parterul uneia dintre clădirile din proiectul rezidențial Belvedere Residences, din zona de nord a Bucureștiului.

Dorelan propune vizitatorilor noului magazin colecții complete dedicate artei somnului, cu design și producție realizate în Italia. Produsele expuse permit crearea cu ușurință de amenajări ale zonei de noapte a unei case sau a unui apartament. Produsele Dorelan se remarcă prin combinația unică dintre design și funcționalitate, formă și material, cu o atenție sporită pe încorporarea de tehnologii inovatoare, precum Myform Regen, Myform Memory Air HD sau Twin System®.

Inaugurarea primului flagship store Dorelan din România vine în contextul în care oamenii petrec mai mult timp acasă și conștientizează importanța calității somnului. Ne petrecem o treime din viață dormind, însă pentru mulți dintre noi somnul nu înseamnă și odihnă ”, declară Teodora Lazăr, fondatoarea agenției de reprezentare Dedalo și Key Account Manager Dorelan. „Pe lângă calitatea ridicată a saltelelor Dorelan vizitatorii magazinului nostru vor beneficia și de o gamă largă de servicii conexe, de o ofertă variată de saltele, paturi, somiere, perne, pilote și accesorii, toate destinate asigurării unui somn de calitate, precum și de consultanță personalizată privitoare la tipul de saltea care li se potrivește. Credem cu tărie că o bună calitate a somnului este esențială pentru o viață sănătoasă.”

Dorelan își propune să aducă un suflu nou pe piața de saltele din România prin concepte și soluții pentru dormit adaptate fiecărui tip de client în parte și diferitelor moduri de viață și activitate. Astfel, în noul flagship store Dorelan vor fi disponibile saltele pentru persoanele care fac mult sport, pentru copii și adolescenți, pentru persoane active sau sedentare, pentru persoane cu probleme lombare și multe altele.

 

Pasiunea mea de a sprijini arhitecții și designerii români pentru a crea amenajări interioare originale trece la următorul nivel. Împreună ne vom implica să schimbăm în bine viețile clienților preocupați de amenajări cu o valoare estetică ridicată. Îi vom învăța cum să aleagă saltelele potrivite care să contribuie la o stare de bine și la un sistem imunitar puternic”, a mai adăugat Teodora Lazăr.

Investiția de 200.000 euro în noul magazin se referă la crearea de spații ample de expunere, care respectă toate standardele în domeniu și la stocul de produse: saltele, somiere, paturi, pilote și accesorii. Întregul proces, de la selectarea materialelor și pieselor până la finalizare, livrare și montaj, este monitorizat și supravegheat cu atenție de către specialiștii Dorelan.

 

Agenția de reprezentare Dedalo vizează și clienți instituționali din domeniile HoReCa și rezidențial. Astfel, pentru proiectele HoReCa & Office sunt oferite soluții și expertiză, de la analiza costurilor și recomandări de produse și până la asistență permanentă pe durata execuției, logistică și montaj. Colaborările agenției Dedalo sunt variate, de la proiecte de anvergură din industria ospitalității la proiecte independente de hoteluri, resorturi, restaurante, baruri, precum și birouri și spații comerciale. Prin divizia Project Management Rezidențial, Dedalo oferă servicii la cele mai înalte standarde pentru proiecte rezidențiale medium-high și proiecte custom made premium.

 

 

Despre Dorelan

 

Brandul Dorelan a fost fondat în 1968, când Diano Tura și Pietro Paolo Bergamaschi au hotărât să plece de la compania unde lucrau și să se dedice unui proiect ambițios, și anume producerea de saltele de calitate superioară. Astfel au luat formă, într-un mic garaj din Forlì, primele produse Dorelan, lucrate cu simțul estetic și îndemânarea ce disting artizanii italieni.Din Forlì, firma s-a extins în toată țara și apoi în toată lumea, printr-o traiectorie perseverentă de creștere constantă și organică. Pas cu pas, cu o viziune orientată riguros pe calitate. Această alegere s-a tradus în investiții semnificative în cercetare științifică, tehnologii și, mai presus de toate, oameni.

 

Despre Dedalo

 

Teodora Lazăr a fondat Dedalo Agency, agenție de reprezentanță  pentru mobilierul italian premium, în anul 2008. Teodora a luat decizia de a fonda Dedalo datorită pasiunii ei pentru designul italian, cultivată timp de doi ani în departamentul de marketing al unei companii de design de produs pe segmentul premium din Pordenone (Italia).

 

În 2010, Teodora s-a mutat la Roma, de unde a extins portofoliul Dedalo, ajungând de la trei companii reprezentante în 2008 la peste 20 de fabrici în 2021, ale căror produse premium le-a adus, în exclusivitate, pe patru piețe – România, Bulgaria, Ungaria și Republica Moldova. Printre producătorii reprezentanți de Teodora Lazăr prin Dedalo se numără Calligaris, Ditre Italia, Sangiacomo, Meson’s, Connubia, Tooy, Slamp, Ethimo, Il Fanale, Alea Office, Kastel. Etc.