Meniu Anunt
05-03-2019

Prima Casa 2019 - lansare oficiala, fara modificari

share:

Prima Casa 2019 - lansare oficiala, fara modificari
Programul Prima Casa 2019 a fost lansat fara nici o modificare fata de anul trecut, in ciuda zvonurilor de transformare intr-un proiect social.

Programul Prima Casa pentru anul 2019 a fost lansat oficial saptamana trecuta. Nu au fost anuntate modificari majore fata de anii precedenti, desi la inceputul anului circulau zvonuri legate de anumite schimbari pregatite de Guvern. 

Bugetul alocat proiectului este de 2 miliarde de lei, suma similara cu cea de anul trecut. Conditiile de accesare a fondurilor raman neschimbate, la fel si bancile cu care cumparatorii de locuinte pot colabora (15 la numar).

Plafonul maxim este de 66.500 euro, in cazul locuintelor consolidate in urma cu mai putin de 5 ani sau noi, respectiv de 57.000 euro pentru locuintele aflate in imobile vechi. 

Bancile la care puteti apela pentru un credit Prima Casa sunt: BRD, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, ING Bank, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Banca Romaneasca, Unicredit Bank, Garanti Bank, First Bank, Marfin Bank, Credit Agricole, Leumi Bank si Intesa Sanpaolo Bank.

Aflati toate detaliile legate de accesarea unui credit Prima Casa, de la conditii pana la costuri, accesand GHIDUL COMPLET Titirez.ro dedicat acestui subiect:

https://www.titirez.ro/stiri-imobiliare/prima-casa-2019-ghidul-complet-de-accesare-al-programului-si-noutati_4090