Meniu Anunt
11-08-2017

Pare un bloc din mahala dar daca te uiti mai atent...

share:

Pare un bloc din mahala dar daca te uiti mai atent...
Stim ca nu te -ai muta aici dar iti garantam ca vei ramane impresionat!

Trebuie să te uiți incredibil de aproape pentru a observa toate detaliile, dar merită. Artistul australian are un fler pentru microscopice, iar ultimul său proiect surprinde tonul familiar al vieții urbane într-un model la scară mică.


Piesa centrală a operei sale recente, Temple Street, este modelat dupa un bloc de apartamente real din Hong Kong. Folosind carton fin sculptat, lemn de densitate medie și vopsea, el reușește să imite fiecare aspect minut al unui peisaj dur. Rugină, graffiti, reclame mici, iar alte detalii sunt perfect plasate și au aspect realist.

"Vreau ca oamenii să fie păcăliți, dacă am lua o fotografie a lucrărilor finalizate în lumina soarelui, să credă că este real," a spus artistul

2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
16
 
17
 
Altă lucrare terminată de-a artistului este un spațiu comercial, cu o scoală de Kung Fu la etaj. Dacă te uiți cu atenție vei vedea o panoplie de arme.

19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
Artistul se simte inspirat de obiectele pe care majoritatea dintre noi le trecem cu vederea, cum ar fi ghenele de gunoi.

27
 
28
 
29
 
30
 
A recreat chiar și containere maritime folosind doar carton si vopsea.

31
 
32
 
33
 
Această miniatură, replică a unei clădiri din San Francisco are chiar și lumini care se activează cu senzori de miscare, la fel ca originalul.

34
 
35
 
Unele proiecte sunt anevoioase și consumă foarte mult timp. Această scară, unde artistul a folosit doar carton și vopsea, este construită din peste 100 de componente.

36
 
37