Meniu Anunt
13-02-2023

One United Properties continuă în forță dezvoltările: un ansamblu rezidențial de peste 2.000 de apartamente a primit autorizația de construire. De la cât pornesc prețurile

share:

One United Properties continuă în forță dezvoltările: un ansamblu rezidențial de peste 2.000 de apartamente a primit autorizația de construire. De la cât pornesc prețurile
Adriana Drăgușin

Dezvoltarea proiectului One Lake District, de pe malul lacului Plumbuita, este programată a se desfășura în trei etape, pe parcursul a aproximativ trei ani.

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar One United Properties a obținut autorizația de construire pentru One Lake District (foto) – o dezvoltare rezidențială sustenabilă de amploare, cu un total de peste 2.000 de apartamente, situată pe malul lacului Plumbuita. Potrivit oficialilor companiei, ansamblul rezidențial va fi construit pe opt hectare de teren, iar valoarea brută de dezvoltare pentru acesta se cifrează la 337,7 milioane de euro.


Citește și:

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru One Lake Club, proiect ce va aduce pe piață peste 600 de apartamente


9 turnuri rezidențiale construite „sustenabil”

Format din 9 clădiri rezidențiale, One Lake District va aduce pe piață aproximativ 2.076 de locuințe moderne, construite după principii sustenabile și o serie de servicii integrate. „Pe lângă cele 9 turnuri rezidențiale, dezvoltarea include o clădire cu patru etaje destinată exclusiv parcărilor și încă o clădire cu 3 etaje pentru servicii educaționale și administrative. Sunt prevăzute 2.614 locuri de parcare, atât suprateran, cât și în clădirea dedicată. În plus, cele 5 spații comerciale vor aduce viitorilor rezidenți numeroase servicii comerciale, gastronomice sau de relaxare”, explică reprezentanții companiei dezvoltatoare.

One Lake District va fi un complex rezidențial exclusivist, realizat la standardele superioare de calitate cu care ne-am obișnuit deja clienții. Propunem o paletă diversificată de servicii special concepute pentru rezidenți, precum și unități rezidențiale variate, de la studiouri, la apartamente cu 1, 2, 3 camere sau duplexuri. Ansamblul se înscrie în linia dezvoltărilor One United Properties care vizează și segmentul mediu și mediu-superior, iar prețurile de vânzare pornesc de la aproximativ 85.000 de euro. Locația pe care am ales-o este, la fel ca în cazul tuturor dezvoltărilor noastre, cea mai bună pe care o poate oferi zona respectivă, cu acces rapid la toate serviciile necesare. Prin toate avantajele pe care le oferă, această locație reprezintă noul pol important al zonei de nord a Bucureștiului.”

Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division One United Properties

Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

   

Energie regenerabilă prin sistemul geoexchange

Potrivit companiei dezvoltatoare, proiectul de pe malul laculului Plumbuita va dispune de un sistem de tip geoexchange, menit să asigure energie regenerabilă tuturor locatarilor – soluție considerată a fi una dintre cele mai eficiente din punct de vedere energetic și mai „curate” din punctul de vedere al impactului asupra mediului înconjurător. „Dezvoltarea este inclusă din parteneriatul pe care One United Properties l-a demarat cu Veolia România pentru soluții inovatoare care vizează eficientizarea consumului de energie, ca parte din strategia pe termen lung a dezvoltatorului de a livra clădiri durabile, cu amprentă redusă de carbon. Prin implementarea acestei soluții geoexchange, comparativ cu cea tradițională, se vor evita emisii de cca. 2.000 de tone de CO2/an”, explică oficialii One United Properties.

Proiectul va avea o suprafață totală construită de peste 250.000 de metri pătrați și va fi construit în trei faze de dezvoltare, termenul de livrare fiind estimat pentru finalul anului 2026. „Poziționarea excelentă pe malul lacului, într-o zonă care oferă acces rapid la spații de birouri, restaurante, centre comerciale, precum și faptul că ansamblul va fi conectat direct la autostrada A3 reprezintă avantaje ale One Lake District pentru un stil de viață modern în București”, precizează reprezentanții companiei.


Citește și:

În trei luni de la începerea vânzărilor, One United Properties a vândut aproape 60% din apartamentele din One Herăstrău Vista