Meniu Anunt
09-03-2018

Negrul: vedeta momentului in design-ul interior

share:

Negrul: vedeta momentului in design-ul interior
Chiar daca ultravioletul este culoarea anului 2018, negrul castiga tot mai mult teren in design-ul interior. Daca "negrul este noul negru", haideti sa vedem cum il putem folosi intr-o maniera eleganta in casele noastre!

Negrul poate fi folosit intr-o multime de moduri, de la pereti-accent, pana la interioare alb-negru sau bucatarii onix. Optiunea pentru cea mai inchisa culoare din spectru aduce un plus de dramatism si de energie in vietile noastre.

Negrul nu se va demoda niciodata, se potriveste cu orice alta culoare si confera o nota de lux oricarei incaperi. De asemenea, culoarea poate fi integrata fara probleme in orice stil decorativ, indiferent ca vorbim despre Art Deco, minimalism sau industrial.

Deci, unde si cum putem introduce negrul in design-ul locuintelor?

1. In bucatarie

BENTEC_-_Ambientes_Pensados_-_panoramio_(5)
Daca nu mai stii ce sa mai faci cu bucataria ta si nu vrei sa investesti sume mari in inlocuirea acesteia, apeleaza la o solutie simpla si de efect: vopseste corpurile in negru! In felul acesta, bucataria va capata o noua infatisare eleganta, care va pune in valoare accesoriile si electrocasnicele din inox, bronz sau nichel.

2. Pe un perete-accent

pexels-photo-279719
Cei curajosi pot opta pentru zugravirea unui singur perete in nuante foarte inchise, mai ales intr-o incapere in care domina contrastul alb-negru. Un perete-accent negru este un suport excelent pentru tablouri si fotografii, fiind in acelasi timp o optiune mai putin folosita si, prin urmare, originala.

3. In holurile de trecere

hol-negru-titirez.ro
Daca nu doriti sa folositi negrul intr-o incapere in care va petreceti mult timp, puteti incerca sa aduceti un plus de eleganta holurilor de trecere. Negrul este o optiune excelenta pentru zugravirea peretilor din holuri, creand senzatia de spatiu mai intim.

4. Pe tavan

transitional-dining-room
Un tavan negru poate pune in valoare elemente decorative deosebite precum grinzile sau scafele. De asemenea, poate fi folosit cu succes pentru definirea unei anumite zone intr-o incapere mai mare (deasupra zonei de dining, de exemplu).

5. Ca tabla de scris

16085956570_00d09bb4db_b
Foarte practic este sa amenajati in bucatarie un perete- tabla, unde puteti nota cu creta orice vreti sa va amintiti mai tarziu - liste de cumparaturi, intalniri, mici mesaje catre cei dragi.

6. Prin decoratiuni interioare

negru-decor-interior-titirez.ro
Nu este necesar sa va zugraviti peretii sau tavanul in negru pentru a putea folosi culoarea in casa dumneavoastra. Va puteti limita la introducerea unor elemente decorative interesante, precum rame foto, perne, statuete sau mici piese de mobilier. Nu uitati de clasica pereche alb-negru, care pastreaza puterea grafica a nuantelor inchise, aducand totodata luminozitate.