Meniu Anunt
17-07-2018

Lansare de colectie: Revista Titirez, editia IV

share:

 Lansare de colectie: Revista Titirez, editia IV
Toamna este sezonul "fierbinte" in imobiliare, perioada perfecta pentru a va promova afacerea in noua editie a revistei Titirez. Ajunsa deja la editia a IV-a, revista Titirez se reinventeaza - exact la momentul potrivit pentru marile targuri ale toamnei!

 

Lansare de colectie:
Revista Titirez, editia IV

Toamna este sezonul "fierbinte" in imobiliare, perioada perfecta pentru a va promova afacerea in noua editie a revistei Titirez. Ajunsa deja la editia a IV-a, revista Titirez se reinventeaza - exact la momentul potrivit pentru marile targuri ale toamnei! 

Ce surprize pregatim in aceasta toamna

Revista Titirez se va distribui in cadrul a patru targuri care se vor desfasura in lunile Septembrie-Octombrie: SALONUL IMOBILIAR, TNI, IMO3 si IMO6, urmand ca, incepand de anul viitor, sa ne extindem la nivelul tuturor expozitiilor Imobiliare din Romania.
In premiera fata de editiile precedente, revista Titirez va include si interviuri acordate de cele mai de seama personalitati din piata imobiliara romaneasca.

Vom insera si content propriu. reprezentand articole in care se dezbat teme imobiliare, atat din Bucuresti, cat si din restul tarii.

Imaginea conteaza!
Promoveaza-ti afacerea in revista Titirez

Calitate inainte de toate

Revista Titirez are un concept grafic deosebit si este imprimata in format Glossy, de mare calitate si in culori vii. 

Tiraj de 10.000 de exemplare

Revista va fi distribuita GRATUIT la toate targurile imobiliare importante din aceasta toamna.

Fiecare participant la targuri va primi revista si va afla mai multe despre brandul tau. 

Audienta potrivita pentru afacerea ta

Revista va fi distribuita GRATUIT catre participantii la targurile imobiliare din toamna. 

Asta inseamna ca mesajul tau va ajunge direct la cei care sunt interesati serios de o achizitie imobiliara in viitorul apropiat

De ce sa apari in revista Titirez.ro?
  • Singura revista imobiliara distribuita TUTUROR VIZITATORILOR targurilor imobiliare de RENUME din Bucuresti! Tiraj de minim 10.000 exemplare, distribuite GRATUIT!

  • Se tintesc TOATE CATEGORIILE din imobiliare: POTENTIALI CUMPARATORI, DEZVOLTATORI REZIDENTIALI, AGENTI IMOBILIARI DE RENUME.

***Vizitatorii targului sunt clienti calificati, care vor sa isi achizitioneze in termen scurt-mediu o proprietate: apartament, casa, teren etc. Majoritatea cumparatorilor de proprietati sunt interesati de oferte din activitatile conexe: amenajari interioare, mobilier, parchet, ferestre si alte tamplarii din aluminiu, acoperisuri etc.

***DEZVOLTATORII REZIDENTIALI cauta in permanenta noi furnizori de materiale de constructie, firme de constructii si finisaje interioare, usi, materiale pentru amenajari interioare pentru showroom-uri si pentru predarea locuintelor “la gata”.

***AGENTII IMOBILIARI sunt parghia dintre clienti si celelalte firme din activitati conexe. Ei pot recomanda firme pentru amenajari interioare, corpuri iluminat, electrocasnice, mobilier, usi, firme de curatenie clientilor cumparatori, care deja au experiente de bun augur cu brokerii imobiliari, iar increderea in ei este de 100%.

  • CAMPANIE DE NOTORIETATE – iti cresti brandul propriu, captezi atentia potentialilor clienti, le castigi increderea, iar primul brand care le va veni in minte cand vor avea nevoie esti TU!
  • Esti dezvoltator rezidential si NU AI BANI? Treci printr-o perioada dificila, fara vanzari? Noi suntem aici SA TE AJUTAM! Este perioada ideala pentru a te promova si merge LA SINGUR catre potentialii clienti ai targurilor imobiliare! Esti prezent la cele mai mari targuri imobiliare din Bucuresti!

  • Esti agent imobiliar/agentie imobiliara si mergi pe REPREZENTARE EXCLUSIVA? Arata-le potentialilor clienti beneficiul de a lucra cu tine! COMISION 0, colaborare de CALITATE, SERIOZITATE MAXIMA SI PROFESIONALISM. Construieste-ti renumele! Clientul care cumpara astazi devine clientul de MAINE care apeleaza la tine sa ii vinzi proprietatea!

Alatura-te celor mai cunoscuti specialisti din imobiliare si adreseaza-te direct publicului tau tinta! Pentru mai multe detalii, contacteaza-ne pe adresa [email protected]