Meniu Anunt
26-11-2019

Incepe ultimul targ imobiliar al anului! Titirez.ro participa in cadrul targului Salonul Imobiliar

share:

Incepe ultimul targ imobiliar al anului! Titirez.ro participa in cadrul targului Salonul Imobiliar
Salonul Imobiliar Bucuresti ia startul pe 22 noiembrie si aduna cea mai mare oferta rezidentiala: peste 10,000 de apartamente

Titirez.ro va participa si in acest an la evenimentele desfasurate in cadrul Salonului Imobiliar, punand la dispozitie specialistilor din domeniu o gama completa de instrumente de promovare dar si noutati reunite sub noul produs imoPR - prima agentie de marketing, publicitate si PR imobiliar din Romania.

Cand si unde se va desfasura evenimentul?

Salonul Imobiliar Bucuresti, cel mai mare targ de profil, ia startul pe 22 noiembrie la Palatul Parlamentului reunind oferta rezidentiala completa: noi lansari, proiecte cu termene de finalizare 2019, locuinte accesibile de la 35.500 EUR dar si penthouse-uri de peste 1 milion de EUR.

”Ajuns la a saptea editie, Salonul Imobiliar Bucuresti s-a pozitionat drept un mall de oferte rezidentiale, cu produse pentru toate gusturile si buzunarele, reunind peste 10.000 de apartamente”, spune Dora Patrascu, PR Manager, Salonul Imobiliar Bucuresti.

Noi lansari de proiecte rezidentiale

Dezvoltatorul Anchor Group lanseaza in cadrul SIB doua noi proiecte rezidentiale: unul in zona Piata Alba Iulia, pe calea Dudesti 186, si un al doilea in zona Drumul Taberei, langa Auchan si Parcul Moghioros, pe bulevardul 1 Mai nr 49.

Pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta in care se pot muta pana la finalul anului, Salonul Imobiliar Bucuresti ii pune in legatura cu marii dezvoltatori care finalizeaza proiecte de anvergura in toate zonele de interes ale Bucurestiului.

Salonul Imobiliar Bucuresti este recunoscut pentru paleta larga de oferte disponibile in cadrul evenimentului. Astfel, Sud Rezidential vine la targ cu cele mai accesibile apartamente din Bucuresti, pretul unei garsoniere incepand de la 35.500 EUR. Totodata, compania ofera locuinte si in rate direct la dezvoltator. in ceea ce priveste segmentele premium si de lux, dezvoltatorul HAGAG aduce la SIB proiecte boutique precum H Victoriei 139 in zona ultra-centrala, pe Calea Victoriei, sau H Eliade 9 din prestigiosul cartier Primaverii.

Ce surprize va pregatim?

Toate cele 3 linii de business ale companiei noastre: portalul imobiliar Titirez.ro, CRM-ul ImobManager.ro si prima agentie de marketing, publicitate si PR imobiliar - imoPR, vor fi prezente in cadrul Salonul Imobiliar, 22-24 noiembrie 2019. Salonul Imobiliar reprezenta mai mult decat unul dintre cele mai frumoase si reusite evenimente din piata imobiliara romaneasca, ci si profesionalism, seriozitate si oameni aproape de sufletul nostru. Oricand venim cu mare entuziasm si placere la SIB si recomandam tuturor profesionistilor din imobiliare sa participe la acest targ imobiliar de succes!, a sintetizat Costina Petrescu, Director General Titirez.ro

Screenshot_67

DESPRE SALONUL IMOBILIAR

Ajuns la a saptea editie, Salonul Imobiliar Bucuresti a devenit cel mai mare targ de profil. Face parte din portofoliul K Group, un consortiu de companii active in domeniul organizarii de evenimente, cu o cifra de afaceri anuala cumulata pe grup de 2,5 milioane EUR. Povestea K Group incepe in urma cu 20 ani, cand a pus bazele Bon Mariage, prima agentie full service de organizare de nunti. in 2007 a inceput sa organizeze targul de nunti, Mariage Fest, care are in prezent trei editii pe an, cu o medie de 7.500 de vizitatori per editie. incepand din 2018 un nou eveniment a fost adaugat in portofoliu: Wine & Street Food.

www.salonulimobiliarbucuresti.ro
www.kgroup.ro

PR CONTACT: Despina PONOMARENCO, [email protected], +40 722 823 830