Meniu Anunt
20-10-2022

imoPR, agenția de marketing și publicitate asociată Titirez.ro și dedicată exclusiv segmentului imobiliar, a fost nominalizată ca «Agenția anului» la Gala Real Estate Magazine

share:

imoPR, agenția de marketing și publicitate asociată Titirez.ro și dedicată exclusiv segmentului imobiliar, a fost nominalizată ca «Agenția anului» la Gala Real Estate Magazine
Adriana Drăgușin

Interviul acordat în revista omonimă dezvăluie cele mai noi tendințe în ceea ce privește marketingul dedicat pieței de profil.

În seara zilei de 19 octombrie 2022 a avut loc o nouă ediție a Galei Real Estate Magazine, în cadrul căreia au fost nominalizați și premiați cei mai mari jucători din industria imobiliară. În cadrul evenimentului, desfășurat la eleganta sală Biavati Events, din zona de centru-nord a Capitalei, a fost lansat și numărul 46 al revistei omonime. Sub umbrela unei teme de actualitate, anume sustenabilitatea și tehnologia în dezvoltarea pieței imobiliare din România, echipa Real Estate Magazine și-a propus să ofere recunoașterea cuvenită celor mai performante companii și personalități din industrie – demers cu atât mai semnificativ în contextul de piață actual, marcat de multiple provocări.

Ne bucurăm să anunțăm faptul că imoPR, prima agenție de marketing și publicitate dedicată exclusiv segmentului imobiliar și asociată portalului Titirez.ro, a fost nominalizată ca «Agenția anului». Ne mândrim, de asemenea, cu unele dintre cele mai frumoase pagini ale revistei Real Estate Magazine, din care jucătorii din industria imobiliară și domeniile conexe pot afla mai multe despre serviciile specializate, integrate, pe care le oferim pe această piață. Un prilej important de bucurie pentru noi a fost, desigur, și faptul că AXXIS Nova Resort & SPA, client exclusiv al imoPR, a fost nominalizat la două categorii ale competiției și a câștigat trofeul «Ansamblul rezidențial și hotelier exclusivist al anului».”

Costina Petrescu, CEO imoPR și Titirez.ro

Costina trofeu AXXIS

Fondată în anul 2019, la 9 ani de la lansarea portalului Titirez.ro, imoPR s-a născut din dorința de a oferi jucătorilor din imobiliare servicii complete, la 360 de grade. Agenția targetează toate mediile de promovare, de la online la outdoor, la presa scrisă, radio, TV, atât în țară, cât și în străinătate. În opinia Costinei Petrescu, CEO imoPR și Titirez.ro, nișarea, adică deservirea unor segmente de piață specifice, bine delimitate, este una dintre tendințele din industria de marketing care se va reflecta tot mai mult și în domeniul imobiliarelor.

Pentru mai multe detalii despre marketingul în industria imobiliară, citi integral interviul acordat de Costina Petrescu în numărul 46 al Real Estate Magazine:

Interviu Costina 1

Interviu Costina 2