Meniu Anunt
15-05-2018

Imobiliare Cluj: Top 5 cartiere cautate de cumparatori pe portalul Titirez.ro!

share:

Imobiliare Cluj: Top 5 cartiere cautate de cumparatori pe portalul Titirez.ro!
Clujul este orasul-vedeta in piata imobiliara din Romania. Cresterile accelerate de preturi, nivelul de trai din ce in ce mai ridicat si dezvoltarea rapida au dus spre un veritabil boom imobiliar.

Clujul este orasul-vedeta in piata imobiliara din Romania. Cresterile accelerate de preturi, nivelul de trai din ce in ce mai ridicat si dezvoltarea rapida au dus spre un veritabil boom imobiliar.

Recent, preturile medii din Cluj le-au depasit pe cele din Bucuresti si piata nu da semne de incetinire. Care sunt insa cartierele cu adevarat cautate de clujeni atunci cand vine vorba despre achizitie?

Am facut, in acest sens, o analiza atenta a datelor noastre de trafic si am identificat zonele din Cluj care sunt cel mai accesate de catre utilizatorii portalului Titirez.ro. Iata care este topul celor 5 cartiere clujene in preferintele cumparatorilor:

1. Marasti

marasti-imobiliare-cluj-672x372

Marasti este un cartier din Nord-Estul orasului Cluj-Napoca, dezvoltat peste celebrul teatru de operatiuni din Primul Razboi Mondial. Zona este cautata de cumparatori datorita infrastructurii complet dezvoltate si accesului rapid spre centru. In cartier se pot gasi atat apartamente in imobile din anii '70-'80, cat si o multime de proprietati noi.

Gaseste cele mai bune oferte imobiliare din cartierul Marasti pe Titirez.ro: 

https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/cluj-napoca/marasti

2. Manastur

imobiliare cluj - manastur

Manastur este cel mai populat cartier al Clujului, cu peste 120.000 de locuitori oficiali. Geografic, este situat in partea de vest a orasului, pe fundatia localitatii cu acelasi nume ce dateaza inca din secolul X. Zona a fost complet demolata la inceputul anilor '60, aici fiind construite blocuri muncitoresti. In prezent, Manastur atrage atentia cumparatorilor prin preturile echilibrate si infrastructura complet formata.

Gaseste cele mai bune oferte imobiliare din cartierul Manastur pe Titirez.ro: 

https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/cluj-napoca/manastur

3. Zorilor

imobiliare cluj - zorilor

Un cartier dezvoltat recent, in care predomina blocurile noi si zonele de vile. Principalele motoare de crestere de aici sunt "Buna Ziua" si "Andrei Muresanu", unde se construiesc blocuri noi in ritm alert. Numarul mare de cladiri noi pastreaza preturile la un nivel mai accesibil, acesta fiind principalul motiv pentru care cumparatorii cauta oferte in cartierul Zorilor, in ciuda infrastructurii cara lasa de dorit.

Gaseste cele mai bune oferte imobiliare din cartierul Zorilor pe Titirez.ro

https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/cluj-napoca/zorilor

4. Gheorgheni

00158449_large

Gheorgheni este unul dintre primele cartiere planificate si dezvoltate in Cluj Napoca. Zona a fost inca de la inceput gandita pentru destinatii rezidentiale, fiind prevazute numeroase parcuri si spatii verzi. Majoritatea cladirilor de aici au 4 etaje si au fost construite in perioada '60-'80. In prezent, se construieste mult in zona de est a cartierului, spre iesirea din oras, zona fiind atractiva pentru accesul rapid spre centru.

Gaseste cele mai bune oferte imobiliare din cartierul Gheorgheni pe Titirez.ro:

https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/cluj-napoca/gheorgheni

5. Floresti

floresti imobiliare

Floresti a intrat deja in mitologia urbana a Clujului, fiind un cartier cunoscut pentru ritmul haotic de dezvoltare. Un exemplu negativ de planificare urbana, Florestiul era pana in urma cu 2 ani un simplu camp. Intre timp, au aparut intr-un ritm fara precedent constructii noi, fara o dezvoltare proportionala a infrastructurii. Cumparatorii sunt atrasi de preturile foarte mici ale apartamentelor si caselor noi, suficient de reduse pentru a compensa lipsa totala a facilitatilor si distanta mare fata de centrul Clujului.

Gaseste cele mai bune oferte imobiliare din cartierul Floresti pe Titirez.ro:

https://www.titirez.ro/vanzari-apartamente/cluj-napoca/floresti